Trygfonden
Offices
2006

År:

2006

Type:

Rebuild and conversion

Adresse:

Kgs. Lyngby, DK

Etageareal:

900 m2

Projektering:

2006

Status:

Completed 2006

Arkitekt:

RH ARKITEKTER

Refurbishment of 25 office workstations for Trygfonden within the existing offices used by the foundation.

A simple, functional all-round design of all the office elements, from walls to furniture. One-man offices have been built along one facade, with a large, open-plan office along the other. The open plan office divided into glass boxes intended for meetings, quiet working or sorting post. The walls between the one-man offices and the open plan office are glass to allow daylight to pass from facade to facade.

All furniture is oak-veneered, and the floors and doors of the one-man offices are oak. The furniture all comes from RH DESIGN.