Novo Nordisk
1SM
2015

År:

2015

Type:

Rebuild

Adresse:

Bagsværd

Etageareal:

900 m2

Projektering:

2014-2015

Status:

Completed 2015

Arkitekt:

RH ARKITEKTER

Ingeniør:

RAMBØLL

1SM is a new link building between the existing 1S and 1T at the Novo Nordisk site in Bagsværd. The building provides the site with a new shared arrival as well as new office space including shared facilities.

Arrival is via a new flight of steps in the front area. The flight of steps leads directly to the basement fitted with newly furnished locker facilities. The ground, first, and second floors are organized as office space with a shared kitchenette in the centre.

In order to have a light and transparent middle building with big well-lit common rooms, secondary rooms are primarily located in the existing buildings, 1S and 1T.

From the outside, the middle building is characterized by large window sections with marked white framing. The rest of the facade is covered in anodized natural lamellas from top to bottom to create a homogeneous expression and a harmonic transition to the other buildings on the property.