Novo Nordisk
6B Dapi MDEV
Laboratories
2011

År:

2011

Type:

Rebuild

Adresse:

Bagsværd, DK

Etageareal:

2.400 m2

Projektering:

2010

Status:

Completed 2011

Arkitekt:

RH ARKITEKTER

Ingeniør:

Alectia

6b Dapi Mdev consists of laboratories and offices built into a long, broad existing building.

Light and transparency were the overall themes for the project, undertaken with an eye for the requirement for flexibility able to ensure related but varied interior design for both offices and labs. 

The project involved two floors, one each for the offices and labs. The structure of the office floor is totally open, with only the existing service installation shafts retained. This enabled the building of office areas into which daylight could penetrate throughout, with transparent glass walls to break up the monotony of a long corridor and provide maximum light. The other floor, which originally contained offices and labs, was refurbished and updated within the existing building structure to house laboratories only.