NY LEDELSE I RH ARKITEKTER - RH ARKITEKTER AS

RH ARKITEKTER ønsker
alle et godt nytår

Årets store nyhed fra os kommer som en nytårsbonus efter et godt år. Vi har fået ny ledelse og styrket vores organisation på alle niveauer. Vi vil gerne fejre det nye år og vores nye ledelse sammen med jer.

Derfor vil vi gerne indbyde til reception torsdag den 21. januar kl. 15.00 i vores lokaler på Vesterbrogade 74, 4. sal.

Vi er super stolte af at få Steen Langgaard Jensen som ny administrerede direktør. Han kommer fra NNE Pharmaplan, hvor han som Account Director har haft ansvaret for de fleste af deres danske kunder. Steen kommer til at lede RH sammen med Mette Hanghøj Lech og Martin Langelund, der begge har været på tegnestuen i flere år, og kender alt til vores historie og kunder.

”Bo og Arne har ønsket et generationsskifte, hvor de træder et skridt tilbage i forhold til ledelse og drift af RH. Det gav mulighed for at gentænke vores opbygning, og jeg håber, at vi kan udfylde det mandat, som de to stiftere af firmaet har givet os.”
METTE HANGHØJ LECH

”Vi bliver stærkere på organisation og salg. Eftersom Bo og Arne stadig er i firmaet, mister vi ikke deres signaturer i formsprog og design – samtidig tilfører vi masser af erfaring i at hente kunder og pleje netværk.”
MARTIN LANGELUND

”Det er en stor mulighed for mig, at være med til at udvikle en af landets bedste tegnestuer indenfor Life Science, Pharma og Biotech. RH har et utrolig godt renomme. De er kendt for deres kvalitet, og de har gennem årerne bygget stor respekt og tillid op. Alt det skal vi holde fast i, samtidig med at vi udvikler virksomheden.”
STEEN LANGGAARD JENSEN

R står for Ramlyng. H for Hansen. Bo Ramlyng og Arne Hansens efternavne indrammer RH ARKITEKTER, som de grundlagde sammen for snart 16 år siden. De har bygget en tegnestue op med en solid gruppe dedikerede medarbejdere og speciale indenfor stramt design og arkitektur. Firmaets to fædre har længe pønset på et generationsskifte, der vil give tid og plads til, at de i fremtiden kommer tættere på kunder og medarbejdere.  

”Jeg elsker at gå på arbejde. Udviklingen af nye ideer, arbejdet ved tegnebordet, design og opfindelser. Med den nye struktur får jeg mulighed for at komme tilbage til det, der gjorde, at jeg blev arkitekt. Mit håb er, at vores medarbejdere og kunder kan mærke, at vi styrker alle led, så det bliver endnu mere attraktivt at arbejde her og arbejde sammen med os.”
BO RAMLYNG

”I RH har vi altid været heldige og dygtige nok til at arbejde med de bedste og mest innovative firmaer i Danmark. Det er et privilegium, som kræver opmærksomhed og tilstedeværelse. Jeg har et stort ønske om, at arbejde tæt sammen med vores kunder, som vi har et nært forhold til. Det bliver der tid til og mulighed for nu, hvilket jeg glæder mig meget til.”
ARNE HANSEN

Hos RH glæder vi os til et nyt og spændende år sammen med kolleger i branchen, samarbejdspartnere, leverandører og kontakter fra nær og fjern. Vores unikke samarbejde gør opgaver inspirerende og spændende at løse. Vi håber, at vi kommer til at se hinanden endnu mere i 2016.

Skriv gerne til os, om I kan komme, og være med til at byde Steen velkommen i RH den 21. januar 2016. Vi byder på en godbid og et godt glas, så vi kan komme godt ind i det nye år sammen.

SU på: mail@rh-ark.dk

Vi fejrer også 2016 med en ny hjemmeside. Den har nyheder, blog og større fokus på vores ydelser, så vores kunder kommer tæt på den proces, vi arbejder med. Klik ind på www.rh-ark.dk og læs mere om alt det, vi laver.

Kærlig hilsen RH ARKITEKTER