Ny ledelsesgruppe skal stå i spidsen for RH ARKITEKTER - RH ARKITEKTER AS

Ny ledelsesgruppe skal stå i spidsen for RH ARKITEKTER

VI HAR MEGET AT FEJRE!

… Sådan lød overskriften på invitationen til torsdagens reception på vores tegnestue. Sammen med kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og gode kollegaer sagde vi på gensyn til stiftende partner og adm. direktør Arne Hansen, som efter 21 år ved roret sammen med Bo Ramlyng har valgt at træde ud af RH Arkitekters ledelse pr. 1. oktober 2022. Og så sagde vi velkommen tilbage til Simon Skriver, som efter 5 år ude i verden er vendt retur til RH Arkitekter og nu indgår i partnergruppen.

Arnes fratrædelse betyder, at partner Tine Simon vil tage over som Head of Office, mens partner Simon Skriver vil understøtte Tine Simon i rollen som Head of Operations. Stiftende partner Bo Ramlyng vil fortsat være Head of Finance, og partner Mette Hanghøj Lech fortsætter i rollen som Head of Design. 

”Vi har i et stykke tid arbejdet på et generationsskifte. For 15 år siden blev Mette partner, for fire år siden kom Tine med i partnergruppen, og for et halvt år siden kom Simon med. Mette, Tine, Simon og Bo har meget forskellige kompetencer, så samlet udgør de en rigtig stærk ledelse. Jeg synes derfor, det er det rigtige tidspunkt at trække mig ud af ledelsen. Jeg er helt sikker på, at de fire som en enhed vil få stor succes med at udvikle virksomheden yderligere”, sagde Arne Hansen i sin ”afskedstale”.

Vi er utroligt glade for, at Arne fortsat vil være tilknyttet tegnestuen, hvor han vil bruge sin store viden og erfaring som specialist på tegnestuens mange spændende projekter indenfor Life Science.

Tusind tak til alle jer, der kiggede forbi og fejrede dagen med os!

Læs hele pressemeddelelsen her.