Novo Nordisk
6BC
2015

År:

2015

Type:

Ombygning

Adresse:

Novo Nordisk, Bagsværd

Etageareal:

3.300

Projektering:

2014

Status:

Udført 2015

Arkitekt:

RH Arkitekter

6BC består af QC laboratorier og kontorer, etableret i en eksisterende bygning med en lang, bred bygningskrop. Den overordnede idé er at skabe tidsvarende laboratorier og kontorer med tilhørende faciliteter i lyse omgivelser. Ved at bruge glasdøre i gangareal og glasvægge i møderum, bliver dagslys trukket ind i midten af bygningen. Ombygningen rummer to etager, med kontor og laboratorier tæt forbundet og fordelt på hver etage. Midterkernen bruges til lagre, supportlaboratorier, til udstyr som støjer samt ikke faste arbejdspladser. Midter kernen er disponeret til møderum og uformelt mødested med café/tekøkken, hvor man kan mødes på tværs af afdelinger. Laboratorierne opfylder GMO1 krav med fokus på rengøringsvenlighed og godt arbejdsmiljø i et enkelt og funktionelt design.