UlykkesPatient-
Foreningen
Rehabiliteringscenter
2012

År:

2016

Type:

Ombygning og Nybygning / rebuild

Adresse:

Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre

Etageareal:

700 M2

Projektering:

2014-2015

Status:

UDFØRT 2016

Arkitekt:

RH Arkitekter

Ingeniør:

MOE A/S

RH ARKITEKTER står også bag den sidste etape af ombygningen af UlykkesPatientForeningen rehabiliteringscenter. Efter den større ombygning i 2012, stod de gamle cellekontorer til administrationen tilbage. Disse lokaler fik RH ARKITEKTER til opgave at åbne op, så de fremstod i synergi med resten af huset. Der skulle tænkes handicap venlighed, åbenhed, samt skabe et samlingssted for foreningen PTU-FRI.

De små cellekontor og den lange mørkegang er blevet erstattet af et åbent kontormiljø med et tilhørende te-køkken som forbinder det åbne areal med flexrummet for brugerne.

Materialer og overflader er holdt i lyse nordiske farver og kvalitet og det nye rum fremstår smukt, enkelt og roligt. Kontormøblerne i egetræ giver rummet liv og glød.

Ventilation, lys og akustik er diskret indbygget i lofter, som giver et roligt udtryk.