RH ARKITEKTER ØNSKER ALLE ET GODT NYTÅR - RH ARKITEKTER AS

RH ARKITEKTER ønsker
alle et godt nytår

 

I 2017 har vi fortsat det gode samarbejde med mange af de kunder, vi har en lang historie med. Vi har hjulpet med at udvikle laboratorier, infrastruktur og helhedsplaner og været med til at sikre de bedst mulige forhold for nogle af Danmarks bedste forskere og ansatte.

Vi har i 2017 fået mange nye kunder og relationer indenfor den offentlige sektor. De har givet os rig mulighed for at bruge vores erfaringer og styrke i nogle spændende og frugtbare samarbejder.

Det er et stort privilegium for tegnestuen, at vi har muligheden for at arbejde sammen med kunder og vores faste samarbejdspartnere over en årrække, så vi dermed sammen skaber kontinuitet og en stærk fælles sammenhæng i projekterne. Når det kombineres med nye og spændende opgaver, er vi det sted, hvor vi elsker at være.

RH ARKITEKTER går således ind i 2018 med styrke i organisationen og fremgang i porteføljen. Vi har fået nye medarbejdere, der sikrer energi og nytænkning. Vi har en solid base af erfaring, kvalitet og viden hos vores faste stab af dygtige og engagerede medarbejdere, og vi har skabt en kultur, hvor kernemedarbejdere er en del af ledelsen. På den måde sikrer vi dynamik, erfaring og struktur.

Vi glæder os til at se jer i det nye år.

Kærlig Hilsen RH ARKITEKTER