Design - RH ARKITEKTER AS

RH
DESIGN

RH DESIGN

Det er i vores virke som arkitekter, med speciale i lifescience, at lysten til at designe et produkt opstår. Målet er, når vi designer et produkt, at det formmæssigt og funktionelt kan understøtte de rum, vi arbejder med. Vi ønsker RH DESIGN produkter skal fremstå simple og enkle – men samtidig tilgodese og imødekomme den komplekse funktionalitet, som vi møder i vores virkefelt.

PRODUKT DESIGN

RH ARKITKER har siden 2008 udviklet produkter, som har taget udgangspunkt i et kunde- og markedsmæssigt behov. I designarbejdet kombinerer vi innovation og tradition. Vores mål er at designe produkter, der optimerer arbejdsgange, inspirerer i hverdagen og giver god trivsel for brugerne. For at opnå det mål arbejder vi tæt sammen med forskere, laboranter og relevante specialister. Vi har et netværk af samarbejdspartnere med solid erfaring for produktudvikling, så vi sikrer et færdigt produkt, der dækker kundens behov og altid er på forkant med den teknologiske udvikling.

 

 

 

 

 

 

 

Vi har blandt andet designet specialmøbler til laboratorier, lamper, reoler og borde. Formsproget er det samme, som man kan se i vores andre løsninger. Vi arbejder lyst, enkelt og åbent  – altid med stor brugervenlighed og forståelse for det rum, designet skal optræde i.

Bo Ramlyng / Mette Hanghøj Lech

/ 2015

Projekter