RH DESIGN RH Hæve-Sænke-Bord - RH ARKITEKTER AS

RH DESIGN
RH Hæve-Sænke-Bord
2012

År:

2012

Type:

Design

Projektering:

2021

Arkitekt:

RH Design

Længde / mm:

1600, 1800

Bredde / mm:

800, 900

Højde / mm:

700 - 1230

Materiale:

Finer, nordisk træ / linoleum / polyuretanlak

Farver:

Som FORBO

Tilbehør:

Penneskuffe

Produktion:

WO INTERIOR

Hæve-sænke-bordet fra RH DESIGN er designet til den moderne kontorarbejdsplads, hvor der er fokus på gode ergonomiske egenskaber indbygget i en enkel og rolig kubisk form.

Aktuatorer i gavlstykker, kabler, stikdåser, transformatorer m.m. er indbygget og skjult i en sarg. Ledninger til stærkstrøm, svagstrøm og PDS fra apparatur på bordet samles i ét føringskabel og tilsluttes stikdåser i sargen med forbindelse til et enkelt forsyningskabel i bunden af gavlstykket – det såkaldte “plug and play”-princip.

Bordet er simpelt i sin funktion, og selv i hævet position har det med rene flader og skjulte installationer et meget enkelt udtryk, der kan skabe ro i et visuelt uroligt kontormiljø.

Bordets gavlstykker hjælper til orden og retning i kontoret og skjuler det ofte ustrukturerede areal under bordet. I bygninger med store glasfacader bidrager bordet således til et roligt udtryk, sammenlignet med gavlløse borde.

Bordet udføres med linoleum på alle flader. Linoleum er behageligt at røre ved, giver minimale lysrefleksioner og virker akustisk dæmpende. Samtidigt gøres musemåtten også unødvendig. Som alternativ til linoleum kan der vælges finer eller polyuretanlak.

Materialevalget er miljørigtigt, idet linoleum er et naturprodukt, og den primære konstruktion består af genanvendeligt træ.