Novo Nordisk Innovation Lab - RH ARKITEKTER AS

Novo Nordisk
Innovation Lab

2020

År:

2020

Type:

Ombygning

Adresse:

Brennum Park 20H, 3400 Hillerød

Etageareal:

200 m2

Projektering:

2019

Status:

Udført 2019-2020

RH ARKITEKTER har stået for renoverings- og ombygningsprojektet Innovation Lab for Novo Nordisk i Hillerød.

Innovation Lab er tænkt som et multifunktionelt rum for op til 50 personer, designet til innovationsworkshops, møder, konferencer etc. En vigtig del af projektet har været at skabe en bedre adgang via en ny trappe, der fører til et nyt lounge- og caféområde, som støder op til Innovation Lab.

Udover de funktionelle ændringer har projektet også indeholdt en generel opgradering af de berørte rum og overflader: Nye nedhængte lofter og belysning, panelbeklædninger på vægge og foran radiatorer. Eksisterende Dinesen gulv er blevet gjort gennemgående og på en den ene langvæg er der etableret en stor bagbelyst glastavle, lavet af genanvendte glasvægge. Vægpanelerne på hver side af glastavlen er iskabsdøre, bag hvilke, der er plads til opbevaring, såvel som til det elektroniske udstyr,
der er nødvendigt for det loftmonterede audiovisuelle udstyr: projektor, højttalere og mikrofoner – alt gennemdesignet til mindste detalje. Fx er der fundet en særlig løsning til nem vedligeholdelse af radiatorerne, da radiatorerne var længere end bredden på vindueskarmene.

RH ARKITEKTER har også tegnet de specialfremstillede, lange modulære borde af Douglas Gran fra Dinesen, der meget nemt kan opstilles på en række forskellige måder, da de er udstyret med hjul. Desuden har RH ARKITEKTER designet et par serveringsvogne, skræddersyet til stedet og formålet, og som en del af det gennemtænkte design, passer serveringsvognene perfekt til hulrummet under et af køkkenbordene i lounge-/caféområdet, hvor de kan parkeres, når de ikke er i brug.