Ydelser - RH ARKITEKTER AS

Arkitekt ekspertise områder

I de sidste ca. 15 år har RH ARKITEKTER arbejdet med arkitektrådgivning inden for Life Science branchen i både ind- og udland. De mange års erfaring med forskellige Life Science projekter har givet os speciel viden inden for flere områder:

·   Masterplanlægning
·   Laboratorier
·   Renrum
·   Produktion, proces & logistik
·   Dyrestalde
·   Lagerfaciliteter
·   Kontor og indretning
·   Modulbyggeri
·   Digitale planlægning

Rådgivning

RH ARKITEKTER har i mange år, på både store og små projekter, bistået kunder med rådgivning på forskellige niveauer.  Vi bistår med enkelte ydelser til totalrådgivning inden for vores specialer, afhængigt af behov i det enkelte projekt.

·   Projektledelse
·   Bygherrerådgivning
·   Totalrådgivning 
·   Indretningsrådgivning
·   Laboratorierådgivning
·   Procesrådgivning
·   Landskabsrådgivning
·   Byggeledelse

Produkt Design

RH ARKITKER har siden 2008 udviklet produkter, som har taget udgangspunkt i et kunde- og markedsmæssigt behov. I designarbejdet kombinerer vi innovation og tradition. Vores mål er at designe produkter, der optimerer arbejdsgange, inspirerer i hverdagen og giver god trivsel for brugerne. For at opnå det mål, arbejder vi tæt sammen med forskere, laboranter og relevante specialister. Vi har et netværk af samarbejdspartnere med solid erfaring med produktudvikling, så vi sikrer et færdigt produkt, der dækker kundens behov og altid er på forkant med den teknologiske udvikling.

·   Generelt
·   Laboratorieinventar
·   Belysningsarmaturer
·   Kontor- og mødemøbler
·   Kabinetter til kromatografi udstyr

Projektudførelse

RH ARKITEKTER bistår vores kunder i hele processen fra den tidlige projekt afklaringsfase til færdigt projekt. I denne proces drager vi nytte af alle vores erfaringer fra de tidligere udførte projekter kombineret med vores viden omkring de nyeste trends i Life Science branchen. Dette sikrer den rigtige løsning – leveret til tiden.

RH ARKITEKTER samarbejder med en række ingeniører, arkitekter, specialister og øvrige konsulenter. Dette betyder, at vi sammen med kunden altid kan vælge det helt rigtige hold til udførelse af opgaven.

Vi udvikler gerne helhedsløsninger med fokus på den enkelte kundes behov.

·   Brugerinddragelse
·   Analytisk og programmering
·   Ideoplæg
·   Dispositionsforslag
·   Projektforslag
·   Hovedprojekt
·   Opførelse og tilsyn
·   Som udført